Szállás Tarján, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Öreg Favágó Kocsmája

  • Öreg Favágó Kocsmája, Tarján

Tősgyökeres tarjáni családként az a feltett szándékunk, hogy az étterem hangulatával, ételeivel és programjaival őrizzük és ápoljuk a faluban élő sváb hagyományokat.
Mind a hat féle csapolt sört egyenessen németországból hozzuk, Münchenből a Paulaner pilst , a Paulaner szűretlen világos búza sört, a Hacker Pschorr félbarna oktoberfest märzent és a St.Thomas hubertusbock világos sört. Erdingerből jön a barna szűretlen búza sör, illetve a Thüringiai részről érkezik a Köstritzer fekete sörünk.
Ausztriából hozzuk be a fehér müncheni kolbászt, a nürnbergi grillkolbászt az óbajor pikáns májas húskenyeret, az eredeti édes mustárt,és még sok más alapanyagunkat is.
A nyáron felállított sörsátorban 150 fős esküvőket, rendezvényeket is meg lehet tartani. Az emeleti részen tudunk helyet biztosítani céges rendezvényeknek, megbeszéléseknek. Az alsó részen cégeknek, illetve foci meccs nézéshez, kisebb családi összejövetelekhez tudunk asztalt biztosítani.

forrás: http://oregfavago.hu/tortenetunk

Mikor? Hétfő-Csütörtök:11.00.-22.00
Péntek:11.00.-24.00
Szombat:11.00.-03.00
Vasárnap:11.00.-22.00

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@oregfavago.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben